PRICELIST


MICROBLADING (MPM)         

POWDER BROWS

De poeder tecniek is net zoals de Hairstroke techniek een vorm van (semi)permanente make-up en wordt machinaal aangebracht, de behandeling neemt 2uur in beslag.


Deze techniek is geschikt wanneer je houdt van meer uitgesproken en naturel wenkbrauw zoals een look met wenkbrauwpoeder. Er wordt bij deze techniek een zachte schaduw gecreëerd tussen de bestaande haartjes. Deze schaduw loopt gelijkmatig van licht naar donkerder.


( de data wordt op voorhand vastgezet, om de 6 weken zijn er nieuwe data's beschikbaar, dus wees tijdig met uw afspraken!)


PRIJS: € 399Deze semi-permanente make-up is voor iedereen die graag vollere en mooiere wenk­brauwen wenst. Misschien heb je optisch ongelijke wenk­brauwen of wenk­brauwen waarin haarverlies is opgetreden en wil je dat corrigeren. In deze gevallen is de hairstroke techniek uitermate doeltreffend.
voor de hairstroke techniek, komt Loremie om de 6 weken langs. (vermeld dit bij u boeking, indien u hairstroke wenst).

PRIJS: €299Bij deze techniek worden er haartjes getekend in de huid maar wordt er ook een zachte schaduw tussen de haartjes aangebracht. Een mooie combinatie van zowel de hairstroke als de ombre techniek. Ook bij deze techniek zal, afhankelijk van het huidtype, het resultaat na 12-18 maanden toe zijn aan een opfrisbeurtbekijk zeker de realisaties in de gallerij

PRIJS: €299

OTHER TREATMENTS

Make-up, of het nu voor een trouw is een avondfeest, vrijgezellenfeest, alles is mogelijk. Make-up is voor iedereen persoonlijk, boek daarom zeker voor je gaat trouwen even een proefsessie in.


DAG MAKE-UP: € 35

AVOND/ FEEST MAKE-UP: € 40

BRUIDS MAKE-UP: € 80 (incl. proefsessie)

PERFECT BROWS  (knippen, waxen, kleuren, tweezen): €30 

PERFECT BROWS excl tint(knippen, waxen, tweezen): €20

TINTING: ( regular tinting, kleuren wenkbrauw): €15

HENNA BROWS:  €35 (incl wax en trimmen)

LOYALTY PROGRAM (terugkerende klant binnen 5w): € 15

KISS (bovenlip): €10

ROSY CHEECKS (wangen): €15

CHIN CHIN (kin): €10

NOSY NOSE (neushaar): €5

KISS + CHIN CHIN: €18

BROWS+KISS+CHIN CHIN: €30

BROWS+KISS: €22

FLAWLESS FACE (VOLLEDIG GELAAT): € 40

FLUFFY BROWS excl tinting :  € 55,00

FLUFFY BROWS+ henna:  € 75,00

FLUFFY BROWS  incl tinting:  € 65,00


(we werken met een zachte filmhars die enkel op de haren hecht, en geen huid beschadigd, voor de afwerking gebruiken we threading en pincet).LASH EXTENSIONS & LASH LIFT

Wat zijn lash-extensions?


Wimper-extensions zijn individueel aangebrachte haartjes die met chirurgische lijm aan het begin van elke wimper worden bevestigd. Door onze ‘one-by-one’ (OBO) techniek kleven we één synthetische wimper op één natuurlijke wimper, zonder met de huid in contact te komen. We plaatsen dus wimper per wimper op je natuurlijke wimperlijn. Dit geeft je wimpers een fantastische boost met een natuurlijke, volle en elegante look. Na de behandeling is mascara, wimperverf (ook bij blonde/lichtgekleurde eigen wimpers!) of een wimperkruller overbodig!


Wij werken met een cruelty free en vegan merk, genaamd Oh my lash!

Een jong en inovatief nederlands bedrijf.


Heb je kleine ogen, of een vermoeide blik, dan trekken wimper-extensions je ogen zo weer open. Korte wimpers kunnen we verlengen, dunne wimpers kunnen we voller maken, ...Geen mascara meer tegen de brilglazen. Afhangende oogleden of neerwaartse ogen kunnen met een set corrigerende wimpers hun open blik herwinnen. De voordelen van wimper-extensions


 • ze zien er schitterend uit: wimper-extensions geven een sterker effect dan mascara
 • ieder moment van de dag mooie, volle en lange wimpers
 • veel natuurlijker dan plakwimpers
 • praktisch gewichtsloos; u voelt de extensions niet zitten
 • wimper-extensions hebben een intense kleur en hebben een mooie krul
 • je kan ermee douchen, sporten, zwemmen en mee naar de sauna
 • geen uitlopende mascara
 • maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig


Houdbaarheid van de wimpers


Wimper-extensions zijn semi-permanent. Je wimpers hebben (net zoals het hoofdhaar) een groeicyclus, ook al gebruik je wimper-extensions. Wimpers groeien, en dagelijks vallen uw natuurlijke wimpers ook uit (ook waar de extension aan gehecht wordt).  Het is dus niet erg als je af en toe een losse wimper vindt. Wanneer je wimper uitvalt komt ook de wimper-extension mee.


Bij een goeie verzorging blijven de wimper-extensions prachtig gedurende zo’n 3 weken. (afhankelijk van de natuurlijke haargroei-cyclus van je eigen wimpers).


Om mooie volle wimpers te behouden is het aangewezen om ze elke 3 weken bij te werken (je moet het net zo zien als het bijwerken van je nagels of haarkleur) zodat je steeds een perfect resultaat kan behouden. Dit gaat als volgt: na deze 3 weken zijn er natuurlijke wimpers uitgevallen en nieuwe in de plaats gegroeid. Op deze nieuwe wimpers, worden dan de extensions terug aangebracht. De losse wimper-extensions worden indien nodig verwijderd.


Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om het gewoon voor 1 keertje te doen als je bijvoorbeeld op vakantie gaat, trouwt, voor ‘n feestje, enz…Nazorg


 • reinig elke avond met een aangepaste foam (schuim) en borsteltje.
 • dagelijks doorkammen met een wimperborsteltje (dat je meekrijgt na plaatsing)
 • de eerste 48 uur na plaatsing vermijdt u best alle warmtebronnen en vochtigheid, zoals sauna, stoombaden, zwemmen, douchen (kan na 24u), zonnebank, ogen reinigen, oogcrèmes,… De lijm heeft namelijk een volledige uithardingstijd van 24 uur (en het kan tot 3 dagen duren vooralleer er een allergische reactie kan opduiken, sommige mensen reageren op de lijm die gebruikt wordt tijdens het aanbrengen van de wimper extensions)
 • wrijf nooit in de ogen (van links naar rechts of andersom), enkel een zachte beweging van boven naar onder (in de richting van de wimpers)
 • gebruik geen reinigingsproducten of removers op basis van olie
 • het is af te raden om make-up watjes te gebruiken, omdat de pluisjes hiervan tussen je wimpers kunnen blijven hangen. Gebruik wattenstaafje op katoenen pads.
 • trek niet aan de wimpers
 • oog- en dagcrème enkel aanbrengen rond het oog, nooit op de wimpers
 • gebruik geen mascara of krultang; mascara op de onderste wimpers kan natuurlijk wel
 • vermijd overmatig gebruik van zonnecrème of oogcrème


KOSTPRIJS?


tijdelijk kunnen wij geen nieuwe klanten aannemen voor extensions


nieuwe set:  € 100

bijwerking na 2 weken: € 45

bijwerking na 3 weken:  € 55
bijwerking vanaf 4 weken: €100


verwijderen (indien plaatsing in ons salon is gebeurd):  € 15

verwijderen (indien geplaatst in ander salon):  € 30wat is een lash lift?


Wimperlifting

Je hebt korte, onzichtbare wimpers. Je wimpers zijn lang maar staan stug naar beneden. Een wimperlifting kan hierin de oplossing bieden, en is bovendien budgetvriendelijker dan extensions!


Wimperlifting is al een tijdje in de business, deze zorgt ervoor dat in 1 enkele kuur er hoogte, lengte en volume (natuurlijk volume, geen mascara look) wordt gegeven aan je wimpers, tot een perfect natuurlijke look!


Je blik wordt wijder en sprekender, korte of horizontaal ingeplante wimpers krijgen een betoverende krul… In plaats van ze naar achteren te krullen worden je wimpers omhoog gelift. Een wimperlifting is voor iedereen geschikt en vormt een echte eyecatcher.


Het effect van een wimperlifting bijft 6-8 weken zichtbaar, wat overeenkomt met de natuurlijke groeicyclus van de wimpers.


onderhoud:

eerste 24 uur geen water of andere producten (zoals make up) gebruiken, liefst zoveel mogelijk waterproof make-up vermijden. waarom waterproof vermijden? Deze zijn op basis van olie, en zorgen ervoor dat je lash lift sneller zal afzwakken.


wat kost dit?


lash lift zonder kleuring: € 50

lash lift met kleuring: € 60Double-click here to add your own text.

SCULPTING BROWS


Gespecialiseerd in het epileren, microbladen en shapen van wenkbrauwen.

Maar ook in make-up!

Kom eens langs in het gezellige salon, en maak vrijblijvend een afspraak!

OPENING HOURS

 

Ma: 11:00-19:00

Di-Vrij: 9:30-17:30u

Za-zo: GESLOTEN


 

 

 

 

© Copyright. All Rights Reserved.

GET IN TOUCH

 

Vekestraat 1

3150 Haacht

Belgium

0488/61 76 96

info@sculptingbrows.be

SITEMAP


Pricelist

Treatments

Contact