PRICELIST

PERFECT BROWS incl tint (knippen, waxen, kleuren, twz): €40

PERFECT BROWS excl tint(knippen, waxen, tweezen): €25

TINTING: ( regular tinting, kleuren wenkbrauw): €17

HYBRID BROWS:  €42(incl wax en trimmen)

KISS (bovenlip): €10

ROSY CHEECKS (wangen): €15

CHIN CHIN (kin): €10

NOSY NOSE (neushaar): €5

KISS + CHIN CHIN: €18

BROWS+KISS+CHIN CHIN: €35
BROWS+TINTING+KISS: €45

BROWS+KISS: €30

FLAWLESS FACE (VOLLEDIG GELAAT): €48

FLUFFY BROWS excl tinting :  €60

FLUFFY BROWS+ hybrid:  €80

FLUFFY BROWS  incl tinting:  €72
LASH LIFT incl tinting: €70
LASH LIFT excl tinting: €60


Alle prijzen staan ook vermeld bij het bookingssysteem zelf, en kunnen door indexatie afwijken van bovenvermelde prijzen.


(We werken met een zachte filmhars die enkel op de haren hecht, en geen huid beschadigd, voor de afwerking gebruiken we threading en pincet).LASH LIFT

Wat is een lash lift?


Wimperlifting

Je hebt korte, onzichtbare wimpers. Je wimpers zijn lang maar staan stug naar beneden. Een wimperlifting kan hierin de oplossing bieden, en is bovendien budgetvriendelijker dan extensions!


Wimperlifting is al een tijdje in de business, deze zorgt ervoor dat in 1 enkele kuur er hoogte, lengte en volume (natuurlijk volume, geen mascara look) wordt gegeven aan je wimpers, tot een perfect natuurlijke look!


Je blik wordt wijder en sprekender, korte of horizontaal ingeplante wimpers krijgen een betoverende krul… In plaats van ze naar achteren te krullen worden je wimpers omhoog gelift. Een wimperlifting is voor iedereen geschikt en vormt een echte eyecatcher.


Het effect van een wimperlifting bijft 6-8 weken zichtbaar, wat overeenkomt met de natuurlijke groeicyclus van de wimpers.


Onderhoud:

Eerste 24 uur geen water of andere producten (zoals make up) gebruiken, liefst zoveel mogelijk waterproof make-up vermijden. Waarom waterproof vermijden? Deze zijn op basis van olie, en zorgen ervoor dat je lash lift sneller zal afzwakken.


wat kost dit?


lash lift zonder kleuring: €60

lash lift met kleuring: €70